Gratis verzending 

 

14 dagen retourrecht

 

Veilig betalen

Veelgestelde vragen

• Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Via de link in je orderbevestigingsmail kun je de status van je bestelling bekijken. Na verzending kun je hier je pakketje volgen. Let op, bij standaardverzending is de verwachte levertijd tussen de 5-20 werkdagen. De verwachte leverdatum die aangegeven wordt op je orderpagina is de uiterlijke leverdatum, dit is normaliter 20 werkdagen na de besteldatum. Het kan goed voorkomen dat je het product dus enkele dagen of weken voor deze datum al ontvangt. Is de uiterlijke leverdatum verstreken? Neem dan even contact met ons op.

• Ik heb de betaling voltooid, waarom heb ik nog geen bevestiging ontvangen?

Afhankelijk van welke betaalmethode je gekozen hebt, duurt het soms eventjes voordat je betaling verwerkt is, met name als je bankoverschrijving als betaalmethode gekozen hebt.  Je ontvangt dan vanzelf je bevestigingsmail. Mocht je na 48 uur nog steeds geen bevestigingsmail ontvangen hebben, neem dan even contact met ons op, dan controleren wij het voor je! 

• Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Budgetlovers regelt de retourhandeling voor de verkopende partijen. Als je je bestelling wil retourneren, bijvoorbeeld omdat deze defect, incompleet of beschadigd geleverd is, of omdat je gebruik wil maken van het retourrecht, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op via onderstaand formulier en vermeld hierbij je ordernummer. Wij sturen je dan instructies en een retourformulier op.

Let op! Sommige producten kunnen vanwege hygiënische of gezondheidsredenen niet geretourneerd worden. Dit is o.a. ondergoed, lingerie, badkleding, huidverzorging producten, make-up en sieraden voor intieme delen van het lichaam.

contact Met budgetlovers

Stuur ons een bericht

Als u vragen heeft over onze producten, uw bestelling of betaling, en u hebt uw antwoord hierboven niet erbij gevonden, gebruik dan onderstaand formulier. 

Wij vinden uw vraag belangrijk en zullen deze binnen twee werkdagen beantwoorden. Vanwege onze competitieve prijzen hebben wij geen telefonische klantenservice.

 

Over ons

Budgetlovers is een project van Flawless Shopping BV uit Eindhoven. Omdat we veel ervaring hebben met internet, logistiek en klantenservice, kunnen we de kwaliteit van dienstverlening en levering garanderen en zo velen blij maken met leuke producten en goede service!


Flawless Shopping BV
Postbus 6236
5600HE Eindhoven
The Netherlands

E-mail: [email protected]

KVK: 64322637
BTW: NL855615047B01

Wat is budgetlovers?

Budgetlovers is een online marktplaats waar verschillende partijen hun producten kunnen aanbieden. Budgetlovers levert enkel de dienst dat je je artikelen op onze website kunt kopen, en is dus niet de verkopende partij.


• Hoe werkt het met garantie?

Omdat wij ook de kwaliteit van onze pagina en de artikelen willen waarborgen, is Budgetlovers het eerste aanspreekpunt voor klachten en garantie. Dit betekent dat je met vragen over retourrecht, garantie etc. bij ons terecht kunt. Aan de linkerkant van deze pagina vind je meer informatie over het retourrecht en kun je contact met ons opnemen voor vragen.


• Hoe kom ik aan een BTW factuur?

Sommige (zakelijke) klanten willen graag een btw-factuur ontvangen, omdat ze de betaalde btw kunnen terugvragen. De verkoper die btw rekent over het artikel is in dit geval de verkopende partij (en niet Budgetlovers). Budgetlovers stuurt je wel een betaaloverzicht, maar dit is geen factuur. Voor een factuur neem je contact op met de verkoper van het desbetreffende product.

 

Popular products